Weerbericht:
Bewolkt en perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Overleden persoon Terneuzen is vermiste vrouw

Toegevoegd: 02-12-2022, 07.23 uur
De vrouw lag in het water bij de Massagoedhaven.
De vrouw lag in het water bij de Massagoedhaven.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - De overleden persoon die gisteravond in het water bij Terneuzen werd gevonden, is de 58-jarige vrouw uit die stad die sinds vorige week werd vermist. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt.


De 58-jarige vrouw werd vorige week donderdag voor het laatst gezien in de omgeving van de Roerstraat in Terneuzen. Sindsdien ontbrak ieder spoor. De politie deelde samen met de familie meerdere oproepen om naar de vrouw uit te kijken. Gisteren deelde de politie nog naar foto. Er werd in de tussentijd onder andere ook door een gespecialiseerd team met honden tevergeefs naar de vrouw gezocht.

De hulpdiensten werden gisteren om 21.35 uur geïnformeerd over een persoon die in het water was aangetroffen in de Massagoedhaven. Ter plaatse aangekomen, bleek dat de persoon al was overleden. De politie heeft na onderzoek bevestigd dat het om de vermiste 58-jarige vrouw gaat. De politie laat weten onderzoek te doen maar niet uit te gaan van een misdrijf of een ongeluk.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (2-12-2022 om 08:57)
RIP Mevrouw ik ben opgelucht dat aan de onzekerheid van de afgelopen week een redelijk einde is gekomen. Sterkte voor de nabestaanden en betrokken hulpbieders bij het zoeken.
Moeder (2-12-2022 om 08:53)
Géén misdrijf en géén ongeluk... Wat dan??? Veel sterkte voor de nabestaanden en vrienden/verdere familie en kennissen van haar... Heftig, een week in onzekerheid gezeten..
Wanda (2-12-2022 om 08:42)
Verschrikkelijk nieuws sterkte voor de nabestaanden.
Ja-Ja (2-12-2022 om 08:01)
Waarom heeft deze mevrouw dit gedaan? Was ze verward of had ze problemen. Sterke voor de nabestaande. Veel personen kunnen niet meer tegen deze maatschappij op.
Anoniem (2-12-2022 om 07:48)
Sterkte voor de familie en hulpverleners
Cookie-instellingen beheren