Weerbericht:
Vanmiddag droog en perioden met zon. Vrij veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Vondst doden Rilland: geen aanwijzingen misdrijf

Toegevoegd: 02-12-2022, 12.00 uur
De politie deed onderzoek.
De politie deed onderzoek.
© Foto: Roland de Jong
Door: Reinoud Hiemstra

RILLAND - De politie heeft het onderzoek naar het aantreffen van de twee lichamen bij de Bathseweg in Rilland afgerond. Er zijn geen aanwijzingen dat er sprake was van een misdrijf of dat er andere personen betrokken zijn geweest bij het overlijden van de slachtoffers. Dat meldt de politie.


De lichamen werden op zondagavond 20 november rond 19.40 uur in het water gevonden na een melding van een verdachte situatie. De auto van de mannen stond op de brug geparkeerd en bij het voertuig was niemand te zien. De politie constateerde vervolgens dat aan de oever van het Schelde-Rijnkanaal twee lichamen lagen.

De politie deed onderzoek naar de omstandigheden van het overlijden. Dat onderzoek is nu afgerond. "Er zijn geen aanwijzingen dat er sprake is van een misdrijf of dat er andere personen betrokken zijn bij het overlijden van de twee mannen, afkomstig uit Lewedorp", zo laat de politie weten.

Als mensen toch nog informatie hebben over de omstandigheden van de dood van de mannen, dan kunnen zij dit doorgeven via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via WhatsApp (06-12207006).


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
optimist (2-12-2022 om 17:33)
Er zijn ook hulpverleners die je op andere gedachten kunnen brengen, zodat je weer zin in het leven krijgt en je het weer helemaal ziet zitten. Wie weet hoeveel mooie jaren nog mag meemaken!
Peter Quest (2-12-2022 om 14:35)
Inderdaad Bert, maar zolang je geld oplevert mag je niet doodgaan van de Nederlandse overheid. Gewoon net als in Zwitserland, iemand laten bepalen of die zelf gaat of niet. En ja hoor daar mag best een langdurig traject aan vooraf gaan zodat mensen zeker willen dat ze willen gaan. Prima. Waarom zou ik moeten blijven leven als ik zeg morgen niet meer verder wil omdat ik zeg even alles zat ben en een bak ellende heb meegemaakt? Ik heb echt medelijden met mensen die niet mogen sterven. En daarna zelfmoord plegen en andere mensen lastig vallen met je daden. Nee dat is humaan. Hulpverleners of trein machinisten etc. een trauma geven omdat jij niet zo uit het leven mocht stappen. Bizar.
bert kaiser (2-12-2022 om 12:15)
triest dat mensen zo aan hun einde moeten komen , het zou mensen gemakkelijker gemaakt moeten worden om een eind aan hun leven te maken , zonder dat tientallen instanties zich er mee bemoeien
Cookie-instellingen beheren