Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser botst met bestuurder gestolen scooter

Toegevoegd: 02-12-2022, 13.28 uur
Eén van de slachtoffers is nagekeken op letsel.
Eén van de slachtoffers is nagekeken op letsel.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Reinoud Hiemstra

TERNEUZEN - Ter hoogte van de Albert Heijn-supermarkt aan de Alvarezlaan in Terneuzen is donderdagavond een fietser aangereden door een scooterrijder. De scooter bleek eerder gestolen te zijn.


Rond 18.15 uur kwam er een melding binnen van de aanrijding op de genoemde locatie. De ambulancedienst kwam ter plaatse en heeft één van de betrokkenen nagekeken op letsel. De ernst van het letsel is niet bekend. De politie die even later op de ongevalslocatie kwam, trof enkel nog de scooter aan. Deze bleek van diefstal afkomstig te zijn. 

De eigenaar van het voertuig werd in kennis gesteld en heeft deze mee naar huis genomen. De man werd verzocht aangifte te doen van diefstal.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren