Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist schept fietsster Serooskerke (W)

Toegevoegd: 02-12-2022, 18.29 uur
Door: Reinoud Hiemstra

SEROOSKERKE (W) - Op de Wilgenhoekweg tussen Sint Laurens en Serooskerke (W) werd vanmiddag een fietsster geschept door een auto. Het slachtoffer is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. 


De automobilist kwam vanaf Sint Laurens en schepte de fietsster rond 16.10 uur. De opgeroepen ambulancedienst heeft het slachtoffer nagekeken en met spoed meegenomen naar het ziekenhuis voor verder onderzoek en behandeling. De weg was enige tijd volledig afgesloten. Hierna heeft de politie heeft het verkeer korte tijd over een enkele rijbaan geleid.

Kuzee kwam ter plaatse om de auto af te slepen. De toedracht van het ongeval is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (6-12-2022 om 13:28)
Dat moet een flinke klap geweest zijn. Sterkte voor de fietser! Ik hoop dat hier iets geleerd wordt. Dom iets over het hoofd zien mag geen excuus zijn voor letsel aanbrengen bij een ander.
Cookie-instellingen beheren