Weerbericht:
Veel zon, maar in het noorden soms bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Botsing tussen twee auto's Sloeweg Vlissingen

Toegevoegd: 02-12-2022, 18.58 uur
Er raakte niemand gewond.
Er raakte niemand gewond.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Reinoud Hiemstra

VLISSINGEN - Op de Sloeweg in Vlissingen ter hoogte van de kruising met de Weijevlietweg zijn aan het begin van de avond twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Er raakte niemand gewond. 


Rond 17.30 kwam de ene automobilist vanaf de Weijevlietweg. Bij het opdraaien van de Sloeweg zag hij vermoedelijk de ander over het hoofd. Hierdoor raakten beide voertuigen beschadigd. De politie kwam ter plaatse en heeft verklaringen  opgenomen van beide bestuurders. 

Kuzee heeft beide auto's getakeld. 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (3-12-2022 om 09:38)
Buitenom de flitskast word er nog steeds hard gereden de ruimte niet willen geven aan anderen niet willen wachten om voorrang te willen verlenen. Gauw nog voor willen... dit wil je toch voorkomen je auto aan gort rijden en niet vervolgens niet op bestemming kunnen komen. De wijsheid vd mens.
Cookie-instellingen beheren