Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Extra toezicht wegens overlast schaatsbaan Middelburg

Toegevoegd: 02-12-2022, 19.19 uur
Extra toezicht wegens overlast schaatsbaan Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - Vanmiddag was de politie extra aanwezig rondom de schaatsbaan in Middelburg. Dit in verband met de overlast die hier de afgelopen tijd is ervaren. De politie is ook de komende tijd regelmatig aanwezig en agenten zijn daarbij ook extra alert op fietsers in het voetgangersgebied in de stad.


De laatste dagen is er veel overlast op en rondom de schaatbaan op de Markt. Direct op de openingsdag al moesten agenten meerdere keren naar de schaatsbaan om waarschuwingen uit te delen. Naar aanleiding van de overlast heeft de politie besloten meer aanwezigheid te tonen. De politie zal dit de komende tijd blijven doen.

Vandaag viel het de politie op dat er veel gefietst wordt in het voetgangersgebied in de stad. Hier zal daarom de komende tijd ook extra op gelet worden, zo meldt de politie. Politieagenten zullen vanwege het toezicht ook op de fiets aanwezig zijn in het voetgangersgebied. De politie vraagt hiervoor begrip.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edjetee (3-12-2022 om 14:35)
@Paul Bartlett: terugsturen naar land van oorsprong? Ze komen allemaal uit Nederland
Laïsa (3-12-2022 om 14:18)
Ze (de jongeren) lopen altijd te janken dat er niets voor ze te doen is. Goed ik weet ook waar deze jongeren grotendeels vandaan komen en dat zijn gezinnen waarin veiligheid en financiële aspect niet boven aan het lijstje staan. Sommige jongeren zijn gewoon niet meer te redden en het fundament ligt bij veelal eenouder gezinnen waar vader niet of te pas en onpas in beeld is. Dan heb je ook de lui die erbij willen horen waar wel nog wat mee te bereiken valt. Zoals iemand hier al benoemde moet er zwaarder worden opgetreden. Zet ze lekker in trailerparken buiten Middelburg. Zijn in Nederland wel meer van dit soort parken voor overlastgevers.
bram goeree (3-12-2022 om 13:07)
en dan weer ''waarschuwingen geven '' ? bekeuren de klootzakken en een gebied verbod geven .het is nu onderhand toch al lang bewezen dat een ''softe'' aanpak niet helpt .maar daar zijn anderen wel de dupe van .zorgt de gemeente voor een schaatsbaan waar velen plezier beleven ,word dit weer verpest door deze klootzakken .veel harder aanpakken
Johan (3-12-2022 om 11:47)
Schaatsbaan gewoon weer weghalen en een bord neerzetten: " Schaatsbaan opgedoekt wegens wangedrag van... " en dan de namen noemen van deze rotjochies. Misschien gaat het dan volgend jaar beter.
Arthur (3-12-2022 om 10:52)
Een paar goede pakslagen uitdelen helpt beter
Jaap (3-12-2022 om 10:12)
Het wordt tijd dat men eindelijk eens het lef heeft om de bekende pulpwijken op te schonen met huisuitzettingen in plaats van het softe beleid van gesprekken, jeugdwerkers enz. Het zijn deze wijken waar de ratten uit tevoorschijn komen om overlast bij de ijsbaan en het Tref te veroorzaken. Met een paar politieagenten op de fiets bij de ijsbaan los je dit probleem nooit op.
Cookie-instellingen beheren