Weerbericht:
Morgen in de zuidelijke helft regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Man slikt vier soorten drugs: rijbewijs ingenomen

Toegevoegd: 03-12-2022, 06.59 uur
Het rijbewijs van de bestuurder is ingenomen.
Het rijbewijs van de bestuurder is ingenomen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - De politie heeft vannacht het rijbewijs ingenomen van een man die vermoedelijk onder invloed reed van alcohol en verschillende soorten drugs. Hij bleek ook een mes en harddrugs bij zich te hebben.


Agenten zagen de verdachte tijdens hun surveillance rijden over het fietspad bij het Koopmansvoetpad. De auto had een hoop schade en een lekke band. Reden genoeg om de bestuurder aan een controle te onderwerpen. De man bleek eerder in de nacht al staande gehouden te zijn op de Markt in Middelburg. Dit omdat was gemeld dat hij een mes bij zich zou hebben.

Volgens de politie was de man bij de eerdere ontmoeting al “behoorlijk onder invloed” en was dat bij de tweede controle ook nog steeds het geval. De bestuurder werd daarom aangehouden. Na fouillering werd een drugstest afgenomen. Deze scoorde positief op het gebruik van cannabis, opiaten, cocaïne en amfetamine, zo meldt de politie.

Agenten wilden naar aanleiding van de speekseltest een bloedproef laten doen, maar de verdachte weigerde hieraan zijn medewerking. Hierop is het rijbewijs van de man ingenomen. Hij zal vervolgd worden voor het weigeren van het bloedonderzoek. De verdachte is overgebracht naar Torentijd. De gebruikershoeveelheid harddrugs en het mes dat hij bij zich had, zijn in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eva (3-12-2022 om 13:38)
Die is niet over één nacht ICE gegaan. Dat was een wat cynische opmerking, maar tis toch te bezopen voor woorden. Waar gaat het heen?
Johan (3-12-2022 om 11:42)
Fijn spul die drugs: Daar gaat je gezondheid en je vrijheid, het bezorgt je een strafblad en het kost je ook nog je auto. Je komt er wel mee in het nieuws, dat dan weer wel...
vanpuffelen (3-12-2022 om 11:21)
Raar verhaal. Waarom is bij de eerste controle niet afdoende in gegrepen ? Haal zo'n loozer van de weg.
Jaap (3-12-2022 om 09:58)
Waarom laten ze deze rotte appel na de eerste controle op de Markt weer zijn gang gaan in plaats van hem achter de tralies te zetten. Dit beleid is voor een normaal denkend mens onbegrijpelijk, hierdoor kan hij verder een gevaar zijn voor anderen. Wat mij betreft dit soort ratten ter plaatse opruimen.
Joris (3-12-2022 om 09:02)
Wordt straks na verhoor heengezonden en komend weekend komt u hem weer tegen onder invloed achter het stuur van een auto. Zo gaat het gewoonlijk, daar kan je donder op zeggen.
Michelle (3-12-2022 om 09:00)
Dan moet je wel heel erg van het " koopmansfietspadje" zijn!
Cookie-instellingen beheren