Weerbericht:
Enkele buien en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
45 files van totaal 160 km

Drie brandweerauto's bij schoorsteenbrand Zonnemaire

Toegevoegd: 04-12-2022, 02.25 uur
De brandweer zette twee blusvoertuigen en een hoogwerker in.
De brandweer zette twee blusvoertuigen en een hoogwerker in.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Reinoud Hiemstra

ZONNEMAIRE - Aan de Veerdijk in Zonnemaire is vannacht een schoorsteenbrand uitgebroken. De brandweer schaalde op naar middelbrand en heeft de brand geblust.
 

Toen omstreeks middernacht melding gemaakt werd van de schoorsteenbrand, is de brandweer ter plaatse gekomen met twee blusvoertuigen en een hoogwerker. Daar werd volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) al snel duidelijk dat de brand achter een muur zat. De brandweerlieden hebben na het wegbreken van een stuk betimmering de brand kunnen blussen.
 
Bij de brand zijn geen gewonden gevallen. De officier van dienst van de brandweer kon rond 01.15 het sein 'brand meester' geven. Even later werden de werkzaamheden afgerond waarna de brandweerlieden terug konden gaan naar de kazerne.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren