Weerbericht:
Vannacht en morgenochtend plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Steekpartij Vlissingen, één arrestatie

Toegevoegd: 04-12-2022, 11.39 uur
Door: Reinoud Hiemstra

VLISSINGEN - Bij een steekpartij in een woning aan de Nieuwstraat in Vlissingen vanmorgen is één gewonde gevallen. De politie heeft één persoon als verdachte aangehouden.


Het ambulancepersoneel heeft zich over het slachtoffer ontfermd. De gewonde was volgens de politie aanspreekbaar. Voor zover nu bekend is de persoon niet levensbedreigend gewond geraakt. Het slachtoffer is door de ambulancedienst meegenomen naar het ziekenhuis.

De politie heeft onderzoek gedaan en enkele bewijsstukken meegenomen. Eén persoon is als verdachte aangehouden. Wat er precies gebeurd is, wordt nog onderzocht.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (5-12-2022 om 11:22)
Het nieuwe normaal blijkbaar?, lekker met een mes steken?. Gaat zo ongeveer geen week meer voorbij of er moet zo nodig gestoken worden in Vlissingen en omstreken. Ik vind het niet normaal, ik vind het asociaal. Tijd dat de (landelijke)politiek eens wakker word en ook eens kijkt naar de ellende binnen onze eigen landsgrenzen. Het is niet alleen Vlissingen, andere delen van NL blijken het zelfde probleem te hebben, slechte ontwikkeling...
Cookie-instellingen beheren