Weerbericht:
Vanmiddag droog en perioden met zon. Vrij veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Jongen betrapt met mes na afsteken vuurwerk

Toegevoegd: 04-12-2022, 12.19 uur
Jongen betrapt met mes na afsteken vuurwerk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

GOES - Nadat zaterdagavond een groepje jongens zwaar vuurwerk afstak op de Markt in Goes, werd één van de jongens door de politie achterhaald. Hij bleek geen vuurwerk, maar wel een mes bij zich te hebben. Hierop werd hij aangehouden.


De agenten gingen achter het groepje aan en konden één van de jongens staande houden in de Stalstraat. Het bleek te gaan om een 15-jarige Goesenaar. De jongen had geen vuurwerk bij zich, maar wel een mes op zak. De jongen werd hiervoor aangehouden. Hij is meegenomen naar het politiebureau en heeft daar een verklaring afgelegd.

Aan het eind van de avond is de jongen thuis afgezet door de agenten. Daar volgde nog een gesprek met de moeder van de jongen. Samen met Halt wordt gekeken naar een passende straf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erwin van der linde (4-12-2022 om 15:59)
Dit soort groepjes met hangjongeren zitten in de hele stad, iedere zin zit wel het k woord, om over de straattaal maar te zwijgen. Zelf ben ik echt niet roomser dan de paus hoor, begrijp me goed , maar zo’n gebrek aan wat ik denk opvoeding kan ik echt niet begrijpen , normen en waarden zijn echt wel belangrijke opvoedlessen.
bram goeree (4-12-2022 om 15:23)
een jongen met een mes ? tegenwoordig lopen de meeste met een mes op zak .kijk maar naar de vele steek incidenten .vraag me echt af of een ''gesprek'' met een van de ouders wel zal helpen .een flinke bekeuring heeft denk ik meer effect
Loes (4-12-2022 om 14:32)
De ouders zouden er eens wat strakker op moeten staan...vreselijk zie zoveel jonge gasten... die hun niet kunnen gedragen. Denken dat dit normaal is
Michel (4-12-2022 om 12:47)
Weer zo´n HALT-PRODUKT . Denken ze nu echt bij de instantie dat de jeugd van tegenwoordig hier van onder de indruk is. Er is maar een manier, aanpakken de aankomende boeven.
Cookie-instellingen beheren