Weerbericht:
Komende nacht en morgenochtend regen en (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie gewonden bij ongeval op Binnendijk in Hoek

Toegevoegd: 04-01-2005, 16.44 uur
Door: Manfred Berrevoets [Redactie HVZeeland.nl]

HOEK - Dinsdagmiddag rond 14.30 uur vond er op de Binnendijk in hoek een ongeval plaats waarbij voor zover bekend 3 personen gewond zijn geraakt.

De hulpdiensten kregen een melding van een auto in de sloot met drie inzittenden, twee waren er reeds uit het voertuig, 1 slachtoffers zat nog in het voertuig.

Hiervoor werd de brandweer van Hoek gealarmeerd met de tankautospuit 5633 en het haakarmvoertuig 5662 met hierop de HV1 container.

De traumahelikopter, die ook aanvliegende was naar dit incident is niet meer ter plaatse geweest. Drie personen zijn overgebracht naar het ziekenhuis, over de verwondingen is nog niks bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren