Weerbericht:
Bewolkt, in het zuidoosten opklaringen. Morgen van tijd tot tijd motregen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Forse schade bij kop-staartbotsing N290 Terneuzen

Toegevoegd: 05-12-2022, 14.09 uur
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - Op de N290 ter hoogte van Terneuzen zijn vanmorgen twee voertuigen beschadigd geraakt bij een botsing. Er raakte niemand gewond.


Het ongeval gebeurde omstreeks 11.45 uur op de Terneuzensestraat bij Terneuzen. Door nog onbekende oorzaak kwamen een personenauto en een bedrijfsvoertuig met elkaar in botsing. Door de klap raakten beide voertuigen beschadigd.

De politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Omdat er mogelijk assistentie nodig was van de brandweer, werden de brandweerlieden van Terneuzen ook opgeroepen. Een bedrijf heeft het wegdek gereinigd van gelekte vloeistoffen. De voertuigen en een aanhanger met lading zijn door bergingsbedrijf Kuzee afgesleept. Volgens de woordvoerder van de politie is er niemand gewond geraakt bij het ongeval. Het verkeer werd om de ongevalslocatie heen geleid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (6-12-2022 om 09:20)
dit stukje van de weg is de laatste tijd nog linker dan voorheen. Ik ga niet raden naar de mogelijke oorzaak want ik was er geen van de keren bij. Eng is het wel om te bedenken dat er nog geen zware weersinvloeden zijn.. Wat als straks het verkeer vanuit Othene deze weg direct op kan?
Johan (5-12-2022 om 21:39)
@Ogenopdeweg: Kijk maar eens goed: Het "blauw" staat zelfs op de foto's bij dit artikel.
Ogenopdeweg (5-12-2022 om 19:52)
Oorzaak onbekend, dus geen onwelwording. Anders stond dat er wel bij. Laat me raden... Afgeleid door telefoon? Ach ja, waarom ook niet. Toch geen blauw op straat te zien in Zeeuws Vlaanderen!
Cookie-instellingen beheren