Weerbericht:
Bewolkt, in het zuidoosten opklaringen. Morgen van tijd tot tijd motregen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Controles met honden in garageboxen in gemeente Reimerswaal

Toegevoegd: 05-12-2022, 19.24 uur
Controles met honden in garageboxen in gemeente Reimerswaal
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

YERSEKE - De politie heeft maandag diverse controles uitgevoerd bij garageboxen in de gemeente Reimerswaal. Er werden ongeveer 250 garageboxen gecontroleerd.


De garage die gecontroleerd worden staan in Yerseke, Kruiningen, Krabbendijke, Hansweert, Waarde en Rilland. Er werd met behulp van honden gezocht naar mogelijk opslag van verboden en/of gestolen goederen. De honden zijn gespecialiseerd in het detecteren van gevaarlijke stoffen en drugs.

Tijdens de controle werden er geen gevaarlijke stoffen en drugs aangetroffen. Bij het vermoeden van misbruik van een garagebox kan er met de politie gebeld worden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem ( 0800-7000)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Douwe dabert (5-12-2022 om 22:54)
Breken ze de boxen zomaar open of mag de eigenaar ze open maken om zo onnodig schade te voorkomen?
Cookie-instellingen beheren