Weerbericht:
Enkele buien en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
72 files van totaal 261 km

Bestuurder beboet voor rijden met mobiele telefoon achter stuur

Toegevoegd: 05-12-2022, 21.11 uur
Bestuurder beboet voor rijden met mobiele telefoon achter stuur
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

BORSSELE- Politieagenten van het basisteam Zeeuws-Vlaanderen hebben maandagavond twee bestuurders staande gehouden voor onder andere het rijden met een mobiele telefoon in de hand.


De eerste bestuurder die staande werd gehouden had volgens de politieagenten een telefoon in de hand tijdens het besturen van een personenauto. De bestuurder heeft een bekeuring ter waarde van 350 euro en 9 euro administratiekosten gekregen.

De tweede bestuurder werd staande gehouden omdat zijn kentekenplaat niet zichtbaar was. Dit kwam doordat er een afneembare trekhaak voor zat gemonteerd. De bestuurder heeft dit volgens de agenten ter plaatse opgelost en kon zijn weg met een waarschuwing vervolgen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (6-12-2022 om 16:56)
Het bellen is nooit weggeweest, bij geen enkele weggebruiker.....helaas....pakkans nihil en verslaving allom!
Michel (6-12-2022 om 10:18)
Boete´s zijn nog te laag. Nu ook de fietser(ster) aanpakken, het bellen op de fiets komt weer helemaal terug, zeker bij de jeugd.
Cookie-instellingen beheren