Weerbericht:
Vannacht en morgenochtend plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Kapotte vrachtwagen van A58 gehaald bij Nieuw- en Sint Joosland

Toegevoegd: 06-12-2022, 23.47 uur
De berging van de vrachtwagen heeft enkele uren geduurd.
De berging van de vrachtwagen heeft enkele uren geduurd.
© Foto: Jelte Poppe
Door: Eugène Harthoorn

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Op de A58 bij Nieuw- en Sint Joosland heeft dinsdagavond enige tijd een kapotte vrachtwagen gestaan. De berging van het voertuig zorgde voor hinder op de weg.


De vrachtwagen kwam in de loop van de avond vlak na de oprit vanaf de N57 door een technische mankement tot stilstand. Onder andere kwam een medewerker van Rijkswaterstaat ter plaatse om een gedeelte van de snelweg af te zetten.

Omstreeks 20.00 uur is begonnen met het bergen van het voertuig. Hierbij was het nodig om een korte tijd zowel de N57 als de A58 af te sluiten. Omstreeks 23.00 uur is de vrachtwagen door een bergingsvoertuig van Kuzee afgesleept.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
.? (7-12-2022 om 17:46)
3 uur over een berging van vrachtauto Heeft RWS aandelen bij Kuzee?
Cookie-instellingen beheren