Weerbericht:
Bewolkt en perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Botsing motor en auto op kruising Nieuwdorp

Toegevoegd: 07-12-2022, 20.30 uur
Door: Reinoud Hiemstra

NIEUWDORP - Op de kruising van de Europaweg Oost met de Borsselsedijk in Nieuwdorp zijn vanavond een motor en een auto met elkaar in botsing gekomen. De motorrijder hoefde niet naar het ziekenhuis. De schade was aanzienlijk.


Door nog onbekende oorzaak reed de motorrijder in op de rechterzijde van de auto waardoor de motor midden op het kruispunt tot stilstand kwam. De bestuurder is door de ter plaatse gekomen ambulancemedewerker nagekeken op letsel waarna hij werd opgehaald door een bekende. 

Vanwege het ongeval werd de kruising door de politie en Koninklijke Marechaussee enige tijd afgesloten voor het verkeer. Rond 18.15 uur werd een enkele rijbaan vrijgegeven waardoor het verkeer zijn weg kon vervolgen.

De motor is door een takelbedrijf geborgen. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
harry (8-12-2022 om 08:26)
Toevallig heb ik dit gezien en is de oorzaak niet onbekend. De automobilist sloeg af naar links en gaf hierbij geen voorrang aan de motor die rechtdoor reed.
Cookie-instellingen beheren