Weerbericht:
Bewolkt, in het zuidoosten opklaringen. Morgen van tijd tot tijd motregen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Meerdere bekeuringen bij verlichtingscontrole Middelburg

Toegevoegd: 08-12-2022, 09.29 uur
Meerdere bekeuringen bij verlichtingscontrole Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - Bij een verlichtingscontrole op de Schroebrug in Middelburg zijn vanmorgen meerdere bekeuringen uitgeschreven voor het ontbreken van goed werkende fietsverlichting. Ook voor het rijden door rood werd bekeurd. 


Tijdens de controle door agenten van het basisteam Walcheren van de politie waren er in totaal 24 fietsers die hun verlichting niet op orde hadden. Zij kregen bij hun bekeuring van 69 euro ook een setje lampjes uitgereikt zodat zij veilig hun weg konden vervolgen. 

Fietslampjes zijn volgens de politie voor een paar euro te koop bij diverse winkels. "Zorg dat je ze hebt, want wij blijven de komende tijd controleren", zo waarschuwt de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Theoto (8-12-2022 om 11:43)
Vandaag ook voor VVN meegedaan aan de landelijke Fietslichtteldag. Gestaan op de Oude Vlissingseweg in Middelburg tussen 7:30 en 8:30 uur Resultaten; 441 fietsers gecontroleerd 358 fietsen beide aan 81,18% 39 fietsen beide uit 8,84 % 33 alleen voor aan 7,48 % 11 alleen achter aan 2,49 %
zeeuw (8-12-2022 om 10:28)
dat moeten ze ook bij de mobieltjes op de fiets doen en geen wijzend vingertje
Cookie-instellingen beheren