Weerbericht:
Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 132 km

Automobilist rijdt fietser aan op rotonde Goes

Toegevoegd: 08-12-2022, 10.49 uur
De automobilist kon haar weg vervolgen.
De automobilist kon haar weg vervolgen.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Reinoud Hiemstra

GOES - Op de rotonde bij de kruising van de Anthony Fokkerstraat, de Fruitlaan en de Van Hertumweg in Goes is vanmorgen een fietser lichtgewond geraakt. Hij is voor controle meegenomen naar het ziekenhuis. 


De automobilist zag vermoedelijk de fietser over het hoofd toen zij rond 07.30 uur de rotonde richting de Fruitlaan nam, waarna de fietser ten val kwam. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft de jongen nagekeken en voor controle meegenomen naar het ziekenhuis. 

De automobiliste kon na het afleggen van een verklaring haar weg vervolgen. De afslag was vanwege het ongeval korte tijd afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (8-12-2022 om 14:23)
het zou al veel schelen dat voorrang regels in Nederland op rotondes hetzelfde zouden zijn .nu is er af en toe nog veel verwarring want soms is er nog niet hetzelfde in een provincie .wie dat heeft bedacht heeft niet veel verstand
k. (8-12-2022 om 13:26)
Ononverzichtelijke rotonde.. niet de eerste keer dat hier een ongeluk gebeurd.
Freek (8-12-2022 om 12:09)
Volgens de gemeente Goes moeten weggebruikers wennen aan dit soort rotondes. Nu begin ik te begrijpen dat ze bedoelen dat we aan het aantal ongevallen op deze rotondes moeten wennen.
Cookie-instellingen beheren