Weerbericht:
Vanmiddag droog en perioden met zon. Vrij veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Automobilist rijdt fietser aan op rotonde Goes

Toegevoegd: 08-12-2022, 10.49 uur
De automobilist kon haar weg vervolgen.
De automobilist kon haar weg vervolgen.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Reinoud Hiemstra

GOES - Op de rotonde bij de kruising van de Anthony Fokkerstraat, de Fruitlaan en de Van Hertumweg in Goes is vanmorgen een fietser lichtgewond geraakt. Hij is voor controle meegenomen naar het ziekenhuis. 


De automobilist zag vermoedelijk de fietser over het hoofd toen zij rond 07.30 uur de rotonde richting de Fruitlaan nam, waarna de fietser ten val kwam. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft de jongen nagekeken en voor controle meegenomen naar het ziekenhuis. 

De automobiliste kon na het afleggen van een verklaring haar weg vervolgen. De afslag was vanwege het ongeval korte tijd afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (10-12-2022 om 09:15)
Ik heb er prima begrip voor dat fietsers voorrang hebben op rotondes en hou daar rekening mee. Maar mij valt op dat 90% van de fietsers nergens rekening mee houd. Geen richting aan geven, keihard doorfietsen, niet kijken of ze wel voorrang krijgen. Ik heb altijd geleerd voorrang hebben is 1, voorrang krijgen is 2. Altijd goed opletten. Iemand kan je over het hoofd gezien hebben. Of als je met een grote weekbus rijd heb je geen zicht naar achter. Als je dan onverwachts moet stoppen vanwege een andere bestuurder, dan ben je je overzicht kwijt en moet je op de gok voorzichtig de rotonde af rijden. Dus nog veel verbeterpunten voor deze rotondes.
VdVonck (9-12-2022 om 10:32)
Niks gevaarlijks aan deze rotondes! Het zijn de bestuurders die gevaarlijk zijn. De gehele weg naar de rotonde toe kun je fietsers langs beide kanten zien aankomen. Ja, soms rem je dan af voor niets, beter als een fietser op de motorkap!
Ik (9-12-2022 om 08:52)
Zeker een onoverzichtelijke rotonde. En bij de ene rotonde hebben fietsers voorrang en bij de andere weer niet. Waarom maken ze dan van die rotondes. En daar op dat punt moet er eerst dooien vallen voor dat er wat gebeurt. Daar hoef je beslist niet hard voor te rijden.
Tsja (8-12-2022 om 19:31)
Logische rotonde ook, erg onoverzichtelijk. Zal wel weer door een man bedacht zijn.
henri (8-12-2022 om 19:26)
Levensgevaarlijk deze rotonde. ik kom er af en toe en vind het de meest gevaarlijke (onoverzichtelijkste) rotonde in zeeland.
Harry (8-12-2022 om 16:11)
goh wie had dat zien aankomen (sarcasme)
Cookie-instellingen beheren