Weerbericht:
Bewolkt en perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto belandt op zijn kop in sloot Aagtekerke

Toegevoegd: 08-12-2022, 11.19 uur
Door: Roland de Jong

AAGTEKERKE - Bij de Roosjesweg tussen Aagtekerke en Domburg is vanochtend een auto op zijn kop in een sloot terecht gekomen. De bestuurder van het voertuig raakte gewond.


Het ongeluk gebeurde omstreeks 09.25 uur. Politieagenten en ambulancemedewerkers schoten te hulp. Volgens de politie liep de bestuurder letsel op bij het ongeval. De persoon is door de ambulancedienst weggebracht. Bergingsbedrijf Van Halst werd ingezet om de personenauto uit de sloot te halen.

Vanwege het ongeluk was ter plekke één rijstrook afgesloten. De politie leidde het overige verkeer langs de ongevalslocatie. Tijdens de berging was de weg een poosje helemaal dicht. Rond 10.30 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Popeye (8-12-2022 om 12:08)
Tja, wanneer t ijs regent wordt t gladder dan anders hè. Beterschap!
Cookie-instellingen beheren