Weerbericht:
Vanmiddag droog en perioden met zon. Vrij veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Aanrijding Paul Krugerstraat Vlissingen, bestuurder doorgereden

Toegevoegd: 08-12-2022, 13.33 uur
Naar de andere auto wordt nog gezocht.
Naar de andere auto wordt nog gezocht.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Reinoud Hiemstra

VLISSINGEN - Op de Paul Krugerstraat in Vlissingen ter hoogte van het TINQ-tankstation zijn aan het begin van de middag twee auto's met elkaar gebotst. Eén van de betrokken voertuigen is doorgereden en wordt nog door de politie nog gezocht. 


Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is nog niet duidelijk. Een auto met twee vrouwelijke inzittenden werd tegen 12.30 uur aan de achterzijde van het voertuig geraakt waarna de andere automobilist doorreed. "De bestuurder reed weg in de richting van het centrum van Vlissingen", aldus de politie. Het zou gaan om een grijs voertuig. 

Voor de zekerheid is de ambulancedienst ter plaatse gekomen om de bestuurster na te kijken. Voor zover bekend hoefde niemand naar het ziekenhuis. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marjan Mulder (8-12-2022 om 22:45)
Heel vervelend als het je overkomt, [email protected], wat een ongegronde opmerking over rijden zonder rijbewijs in Vlissingen. Word het een beetje beu dat gepiep over Vlissingen als er iets akeligs gebeurt.
Lezer (8-12-2022 om 22:05)
Er hangen daar Camera's Moet niet te moeilijk zijn toch ? Zelfs de Politie Vlissingen moet dat snappen Neem ik aan ! Al slaat mijn twijfel nu toe
Tuinman (8-12-2022 om 20:38)
Het is triest, dat zo iemand zijn verantwoording niet neemt en er als een laffe hond vandoor gaat. Jaartje of 10 zijn rijbewijs afpakken, maar ja die rechters hè.
John (8-12-2022 om 18:58)
Nog behoorlijke schade zo te zien, kan niet anders dan degene die heeft doorgereden ook (flinke) schade aan z'n voorkant heeft. Moet toch opvallen. Hopen dat die alsnog gepakt kan worden.
Loes (8-12-2022 om 15:01)
Triest ze zitten soms zo dicht op je bumber en dan nog doorrijden ook. Kans is toch groot dat de automobilist gevonden word. Heel dom zoiets
Anon (8-12-2022 om 14:46)
Sta er niet van te kijken, volgens mij rijd het overgrote deel onder invloed en/of zonder rijbewijs in Vlissingen.
Cookie-instellingen beheren