Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Schoorsteenbrand Kloetingseweg Goes

Toegevoegd: 08-12-2022, 13.50 uur
De schoorsteen werd door de brandweer nagekeken.
De schoorsteen werd door de brandweer nagekeken.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Bij een woning aan de Kloetingseweg in Goes heeft donderdagmiddag korte tijd brand gewoed in de schoorsteen. Door inzet van de brandweer bleef de brand beperkt.


De brand werd omstreeks 12.20 uur opgemerkt en gemeld bij de alarmcentrale. Direct werden een tankautospuit en een ladderwagen van brandweerpost Oranjeweg in Goes met spoed ter plaatse gestuurd. Eenmaal aangekomen bleek er een brandje te woeden in een schoorsteen.

De brandweerlieden hebben enkele brandende delen uit de open haard gehaald. De haardblokken zijn geblust. De bemanning van de ladderwagen heeft de schoorsteen onderzocht. Tijdens de inzet van de brandweer was de Kloetingseweg afgesloten door de politie.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren