Weerbericht:
Eerst zon, later bewolkt en vanavond regen
Verkeersinformatie:
Geen files

OM eist taakstraf voor ontucht met jongen (16)

Toegevoegd: 09-12-2022, 07.56 uur
OM eist taakstraf voor ontucht met jongen (16)
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het mag dan al in 2018 gebeurd zijn, voor het Openbaar Ministerie (OM) was het geen reden om de 67-jarige K. K. uit Arnemuiden niet te vervolgen. K. wordt verdacht van ontucht met een minderjarige.


De Arnemuidenaar, die niet bij de behandeling van zijn zaak aanwezig was, wordt ervan verdacht in april 2018 ontucht te hebben gepleegd met een toen 16-jarige jongen uit het oosten van het land. K. pleegde onderhoud aan een hoogaars en de eigenaar wilde dat zijn kleinzoon K. daarbij hielp. K. zou dan ook voor de jongen zorgen. In het onderkomen van K. ging de jongen samen met K. onder de douche en daarbij werd hij door K. ingezeept en ontuchtig betast.

Donderdag eiste de officier van justitie een taakstraf van 120 uur (waarvan 40 voorwaardelijk) tegen hem. Ook vindt de aanklager dat K. de jongen een schadevergoeding moet betalen. Uitspraak over twee weken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (9-12-2022 om 09:34)
Een taakstraf???? Ik vind dit echt zwaaaaar schandalig serieus. Wat is er aan de hand met het rechtssysteem in NL ze zouden zijn handen eraf moeten hakken zodat hij het nooit meer kan doen. En een paar jaar de gevangenis in gooien en tbs met dwangverpleging. Sorry maar deze straf is veel te licht. Ziezo zijn de straffen hier in NL veel te soft . Echt schandalig ik heb er geen andere woorden voor
Cookie-instellingen beheren