Weerbericht:
Enkele buien en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
72 files van totaal 261 km

Woningen in Terneuzen gesloten na drugsvondst

Toegevoegd: 09-12-2022, 11.32 uur
Woningen in Terneuzen gesloten na drugsvondst
© Foto: Gemeente Terneuzen
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - Burgemeester Van Merrienboer heeft twee huizen aan de Eikenstraat gesloten vanwege het constateren van een drugsovertreding.


16 Augustus vond de politie in één van de woningen drugsgerelateerde voorwerpen waarmee softdrugs kon worden bereid. In de andere woning troffen zij 574,5 gram hennep en 23 hennepplanten aan. Volgens de gemeente bestond er een verband tussen beide woningen. Beide woningen zijn op 6 december gesloten voor drie maanden.

 De bestuurlijke maatregel is genomen op basis van artikel 13b Opiumwet en het gemeentelijke Damoclesbeleid. De burgemeester kan een pand sluiten na het aantreffen van een handelshoeveelheid drugs. Het doel is om een einde te maken aan de situatie (aanloop) en herhaling te voorkomen. Via deze maatregel treedt de burgemeester ook op tegen het brandgevaar dat illegale kwekerijen veroorzaken. 

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
john (9-12-2022 om 14:41)
Rap Checpoint weer open gooien dan heb je dat gedonder niet meer in de woonwijken
Marcus Aurelius (9-12-2022 om 14:27)
die flat zeker .dat zie die niet plat gooien zit vol met crapul is een wonder dat er niet meer gebeurt
Cookie-instellingen beheren