Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 47 km

Agent geschopt bij opstootje in Renesse

Toegevoegd: 28-04-2007, 19.04 uur
Door: Politie Zeeland

RENESSE - In een weiland aan de Roelofsweg werd zaterdag om 01.15 uur een 27-jarige man uit Dordrecht aangehouden.

Hij had tijdens een opstootje bij een horecabedrijf aan de Hogezoom met terrasstoelen gegooid en ging er daarna vandoor. Een politieagent liep de man achterna en kon hem in het weiland aanhouden.

Toen de twee terugliepen naar de dienstauto, probeerde een aantal vrienden de man te ‘bevrijden’ op een dusdanige wijze dat de agent genoodzaakt was pepperspray te gebruiken. Een bij de dienstauto aanwezige andere agent werd geschopt.

De 27-jarige werd na verhoor met een mini op zak weer in vrijheid gesteld. Bij het opstootje was een 20-jarige man uit Zierikzee zodanig geslagen dat hij met een hersenschudding in het ziekenhuis in Goes opgenomen moest worden.

De reden van het opstootje en het aantal betrokkenen zijn onbekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren