Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 150 km

Jongen (17) gewond bij straatroof in Terneuzen

Toegevoegd: 09-12-2022, 15.32 uur
Jongen (17) gewond bij straatroof in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij een straatroof op de Beukenstraat in Terneuzen is donderdag een 17-jarige jongen gewond geraakt. Hij heeft zich onder doktersbehandeling laten stellen.


De jongen zou aan het begin van de avond in de buurt van de voetbalkooi door een man zijn beroofd van onder andere zijn mobiele telefoon. Na de beroving ging de dader en vandoor in de richting van de Dokweg. De jongen liep volgens de politie letsel op en moest voor behandeling aan zijn verwondingen naar een dokter.

De politie doet onderzoek naar de straatroof en houdt onder andere een buurtonderzoek. De politie komt graag in contact met mensen die donderdag aan het begin van de avond iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de voetbalkooi of in de omgeving van de Dokweg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
pietje (10-12-2022 om 13:27)
WAUW, er komt een buuronderzoek..........en dan
een inwoner (9-12-2022 om 18:07)
zoo kom je makkelyk aan een telefoon . Vreselyk ga er voor werken . inplaats van stelen .
Cookie-instellingen beheren