Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Opnieuw code geel vanwege mist en gladheid

Toegevoegd: 09-12-2022, 18.31 uur
Opnieuw code geel vanwege mist en gladheid
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Het KNMI heeft opnieuw code geel afgegeven vanwege plaatselijke mist. De weeromstandigheden kunnen voor overlast zorgen.


De weerwaarschuwing geldt vanaf vandaag 16.00 uur tot morgenochtend 10.00 uur. De waarschuwing is gebaseerd op plaatselijk dichte mist en kans op gladheid. Dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen in het verkeer.

Daarom waarschuwt de politie ook op sociale media om goed op te letten op het voeren van de juiste verlichting. Zij adviseert aan de automobilisten om de verlichting van de automatische stand naar de handmatige stand om te zetten en daar waar nodig mistlichten te voeren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wodan (10-12-2022 om 16:10)
Beste Box 3, er wordt alleen op doorgaande routes gestrooid. Waar wilt u dat de belastingcenten dan voor gebruikt worden? Dit is ook maatschappelijk belang.
bram (10-12-2022 om 05:00)
Laten we blij zin, in ieder geval tevreden dat er een waarschuwing wordt uitgegeven. Helaas zijn er verkeersdeelnemers die dit soort waarschuwingen negeren. Overkomt je dan zo'n situatie waarbij je niet weet waar je blijft (vanwege de gladheid) moet je ook niet komen met het een of andere verhaal waaruit blijkt dat jij denkt dat je gelijk hebt !
Mijn mening (9-12-2022 om 22:44)
Box3. Tot het moment komt dat jij je auto in de prak rijdt. Dan niet zeggen; er is niet genoeg gestrooid.
Box3 (9-12-2022 om 19:26)
Zal weer onnodig veel zout gestrooid worden, de belastingbetaler betaalt toch.
Cookie-instellingen beheren