Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelbrand gebouw Seispark Middelburg

Toegevoegd: 10-12-2022, 06.30 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - In de kassen van het speelpark aan de Seispark in Middelburg is zaterdagnacht brand uitgebroken. Er werd door de brandweer opgeschaald naar middelbrand.


De brand werd omstreeks 05.20 uur opgemerkt en gemeld bij de alarmcentrale. Direct werden de brandweerlieden van brandweerpost Rooseveltlaan ter plaatse gestuurd. Omdat het in eerste instantie er op leek dat er meer brandweerlieden nodig waren, werd er opgeschaald naar middelbrand en werden ook de brandweerlieden van brandweerpost Stromenweg ter plaatse gestuurd. Deze konden echter onverrichter zaken terug.

In het gebouw had een wasdroger vlam gevat en had de omgeving aangestoken. De brandweerlieden hebben de wasdroger naar buiten getrokken en geblust. Daarnaast zijn er in en om het gebouw diverse brandhaarden geblust. Bij de bluswerkzaamheden was het nodig om een gedeelte van de gevelbekleding te verwijderen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pdw. (11-12-2022 om 18:35)
Een wasdroger in brand? Om 5 uur 's nachts?
Cookie-instellingen beheren