Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

E-biker gewond bij ongeval Noordweg Westkapelle

Toegevoegd: 10-12-2022, 16.13 uur
Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.
Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Jelte Poppe
Door: Eugène Harthoorn

WESTKAPELLE - Een fietser is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Noordweg in Westkapelle. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


De man kwam omstreeks 14.45 uur, door onbekende oorzaak, met zijn e-bike in botsing met een personenauto. De man kwam hierbij ten val en raakte gewond. De politie en ambulance werden met spoed ter plaatse gestuurd. Omdat er mogelijke sprake was van ernstig letsel werd ook de auto van het Mobiel Medisch Team opgeroepen. Deze hoefde echter niet ter plaatse te komen.

De medewerkers van de ambulancedienst hebben het slachtoffer onderzocht en ter behandeling meegenomen naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto kon zijn weg vervolgen. De politie heeft de fiets van de man thuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (11-12-2022 om 17:34)
Niet zo gek dat die lui verongelukken, reed op de snorfiets 25,werd ik op 2 cm gevolgd door zo een idioot, ik moest remmen en werd uitgescholden. Weg er mee, ik haat die lui die te lui zijn om zelf te fietsen. Waardeloos volk.
Cookie-instellingen beheren