Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw rijdt voetganger aan op stoep in Terneuzen

Toegevoegd: 11-12-2022, 18.15 uur - Update: 12-12-2022, 11.07 uur
Vrouw rijdt voetganger aan op stoep in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - Een voetganger is zondagmiddag gewond nadat hij op de stoep werd aangereden door een automobiliste. De bestuurster werd mogelijk onwel.


Het ongeval gebeurde omstreeks 13.45 uur op de Kennedylaan in Terneuzen. Een 46-jarige vrouw uit Terneuzen reed een 61-jarige man uit Venlo aan. De man bevond zich op het moment van de aanrijding op het trottoir. De vrouw reed door nog onbekende oorzaak met haar auto op de stoep. Volgens de politie is de vrouw mogelijk onwel geworden. De 61-jarige man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling aan zijn verwondingen.

Uit politieonderzoek is gebleken dat de vrouw niet over een geldig rijbewijs beschikte. De vrouw heeft op het politiebureau een verklaring afgelegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (12-12-2022 om 08:24)
Onwel of niet,als je niet mag rijden en je doet het toch dan ben je goed fout bezig.
john (11-12-2022 om 23:14)
Rijden hier ook nog mensen met een rijbewijs in Zeeuws Vlaanderen ???
Cookie-instellingen beheren