Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 26 km

Bestuur Hoogerzael Seispark Middelburg doet aangifte bij politie

Toegevoegd: 11-12-2022, 21.27 uur
Het bestuur van speelhof Hoogerzael heeft aangifte gedaan bij de politie.
Het bestuur van speelhof Hoogerzael heeft aangifte gedaan bij de politie.
© Foto: Speelhof Hoogerzael
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Het bestuur van het speelhof Hoogerzael aan het Seispark in Middelburg heeft aangifte gedaan bij de politie van brandstichting. Het speelhof is nog gesloten.


Bij het speelhof brandde afgelopen zaterdagnacht een paviljoen waar diverse spullen van de organisatie stonden af. Hierdoor raakte de keuken verwoest en kwam alles onder een dikke laag roet te liggen. Aanstaande maandag zullen experts de schade in kaart brengen. Het terrein is op dit moment gesloten vanwege dat er onder andere glas ligt.

Gemeente Middelburg heeft volgens het bestuur toegezegd in overleg te gaan met de organisatie om te zien hoe de gemeente kan helpen om Hoogerzael weer op de been te krijgen. De verwachting is dat komend voorjaar alle activiteiten weer op volle kracht kunnen hervat worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pdw. (11-12-2022 om 22:54)
Er loopt 's nachts wat rond hoor. Kan daar nou niet wat aan gedaan worden?
Cookie-instellingen beheren