Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Twee aanhoudingen na dodelijk ongeluk Walsoorden

Toegevoegd: 12-12-2022, 05.04 uur
Door: Eugène Harthoorn

WALSOORDEN - De politie trof zondagavond bij een bedrijf aan de Walsoordsestraat een overleden persoon aan. De man zou omgekomen zijn bij een verkeersongeval elders. Er zijn twee mannen aangehouden.


De hulpdiensten werden omstreeks 23.40 uur opgeroepen voor een incident aan de Walsoordsestraat. Naast twee ambulances en meerdere eenheden van de politie werd ook het Mobiel Medisch Team opgeroepen. Deze werden echter al vrij snel retour gestuurd omdat bleek dat het slachtoffer al was overleden. De man was om het leven gekomen bij een verkeersongeluk met een terreinvoertuig, zo meldt de politie. Het ongeval gebeurde op een andere locatie in de omgeving. 

Zowel de recherche als de Verkeerongevallen Analyse van de politie werden opgeroepen om het ongeval te onderzoeken. De poltiie heeft twee betrokken mannen aangehouden. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau. Volgens de politie zal het onderzoek nog enkele uren duren. Brandweerlieden van brandweerpost Kloosterzande hebben bij het onderzoek geassisteerd met verlichting. De straat is voor onbepaalde tijd afgesloten voor het onderzoek. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren