Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 27 km

Forse brand vernielt balkon en schuur in Colijnsplaat

Toegevoegd: 12-12-2022, 05.41 uur
Het balkon en de schuur gingen in vlammen op.
Het balkon en de schuur gingen in vlammen op.
© Foto: Veiligheidsregio Zeeland
Door: Eugène Harthoorn

COLIJNSPLAAT - Door een fikse brand op een balkon boven een schuur is er maandagnacht veel schade ontstaan bij een woning in Colijnsplaat. De brandweer schaalde op naar middelbrand.


De brand werd omstreeks 00.00 uur opgemerkt door de bewoners van de woning aan de Havelaarstraat in Colijnsplaat. De twee bewoners konden tijdig met hun hond de woning verlaten. Er werden twee blusvoertuigen opgeroepen om de brand te komen bestrijden.

10 Minuten na de melding bleek dat er toch meer brandweerlieden nodig werden. Daarom werd er opgeschaald naar middelbrand. Een derde blusvoertuig kwam ter plaatse.

Gezamenlijk hebben de brandweerlieden de brand op het balkon en in de schuur van de nabijgelegen woning geblust. Zij konden niet voorkomen dat er flinke schade ontstond aan de schuur en het balkon. Stichting Salvage is ingeschakeld om de bewoners te helpen bij het afhandelen van de schade. De bewoners zijn bij familie in de buurt opgevangen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren