Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Slachtoffer 31-jarige man, verdachten nog vast

Toegevoegd: 12-12-2022, 08.58 uur - Update: 12-12-2022, 09.24 uur
De politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd.
De politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

WALSOORDEN - De man die gisteren om het leven kwam bij een ongeval in Walsoorden is een 31-jarige inwoner van Clinge. De twee verdachten zitten nog vast. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt.


De hulpdiensten kregen volgens een politiewoordvoerder rond 23.45 uur een melding dat er een man ernstig gewond was geraakt aan de Walsoordensestraat. "Ondanks alle inspanningen van de agenten en ambulancepersoneel kwam het slachtoffer te overlijden", zo meldt de politie.

Agenten stelden een onderzoek in en constateerden dat de man mogelijk betrokken was geweest bij een verkeersongeval met een terreinvoertuig (MMBS) aan de Mariadijk. Ter plekke werden een 36-jarige man uit Ossenisse en een 24-jarige man uit Kuitaart aangehouden vanwege de omstandigheden rondom het overlijden. De politie probeert nu te achterhalen wat er precies is gebeurd. De verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek.

Eerder vanochtend meldde de politie overigens dat het omgekomen slachtoffer een 21-jarige man was, maar dit is later aangepast naar 31 jaar.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren