Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 197 km

Twee auto's total loss bij ongeval Vlaketunnel bij Hansweert

Toegevoegd: 12-12-2022, 23.57 uur
Door: Eugène Harthoorn

HANSWEERT - Bij een ongeval op de A58 bij Hansweert zijn twee auto’s zwaar beschadigd geraakt. Er is niemand gewond geraakt. Wel ontstond er een flinke file.


Het ongeval gebeurde omstreeks 22.25 uur net buiten de Vlaketunnel op de rijbaan richting Vlissingen. Door onbekende oorzaak kwamen twee automobilisten met elkaar in botsing. Door de harde klap belandde één van de betrokkenen met haar auto onderaan het talud.

De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse. Daarnaast waren Rijkswaterstaat en de Koninklijke Marechaussee ook aanwezig. Er bleek niemand gewond geraakt te zijn. Bergingsbedrijf De Moor heeft beide voertuigen geborgen. Tijdens het ongeval was de volledige rijbaan afgesloten. Dit zorgde voor een flinke file.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (13-12-2022 om 12:03)
@Loes: even melden als getuige. Blijkbaar heeft u het ongeval zien gebeuren.
Loes (13-12-2022 om 09:12)
Te dicht op elkaars bumpers om hard in te willen halen en dat is weer mis gegaan.
Cookie-instellingen beheren