Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking en regen
Verkeersinformatie:
67 files van totaal 239 km

Verdachten dodelijk ongeluk weer op vrije voeten

Toegevoegd: 13-12-2022, 10.34 uur
De mannen zijn na verhoor in vrijheid gesteld.
De mannen zijn na verhoor in vrijheid gesteld.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

WALSOORDEN - De twee mannen die eerder werden aangehouden vanwege het dodelijke ongeluk in Walsoorden, zijn weer in vrijheid gesteld. Dat meldt de politie vanochtend.


Een 31-jarige man uit Clinge werd zondagavond na een melding levenloos aangetroffen bij de Walsoordensestraat. Agenten stelden een onderzoek in en constateerden dat de man mogelijk betrokken was geweest bij een verkeersongeval met een terreinvoertuig (MMBS) aan de Mariadijk.

Een 36-jarige man uit Ossenisse en een 24-jarige man uit Kuitaart werden ter plaatse aangehouden als verdachte. De mannen zijn door de politie verhoord en maandagavond in vrijheid gesteld. Het onderzoek loopt nog, zo laat de politie weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R2 (13-12-2022 om 12:30)
Waarschijnlijk hebben ze helemaal niets te verbergen. En totaal geen besef gehad dat dit zo ging aflopen. Veel sterkte voor allen die hier bij betrokken zijn. Triest
Michel (13-12-2022 om 10:46)
Hopend dat deze mannen de waarheid gaan vertellen. Daar heeft de familie van het slachtoffer recht op. Veel sterkte gewenst aan de nabestaanden .
Cookie-instellingen beheren