Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
76 files van totaal 253 km

Auto's in de sloot bij Serooskerke, één gewonde

Toegevoegd: 29-04-2007, 17.52 uur
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (S) - Bij een aanrijding op de Serooskerkseweg (N59) bij Serooskerke (S) is zaterdagavond één persoon gewond geraakt.

Omstreeks 21.55 uur wilde een 23-jarige Goesenaar ter hoogte van het BP-tankstation een andere auto inhalen, welke werd bestuurd door een echtpaar uit Terneuzen. De 23-jarige raakte tijdens deze manoeuvre de andere auto. Beide auto's reden vervolgens in de sloot.

Direct werden de ambulancedienst en de brandweer gewaarschuwd. Ter plaat-se bleek dat er niemand bekneld zat. Wel had één persoon letsel opgelopen. Dit slachtoffer werd per ambulance overgebracvht naar het ziekenhuis in Goes.

Over de schade is niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren