Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking en regen
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 168 km

Dood man Walsoorden blijkt noodlottig ongeval

Toegevoegd: 13-12-2022, 13.09 uur
De verdachten zijn niet langer verdacht.
De verdachten zijn niet langer verdacht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Reinoud Hiemstra

WALSOORDEN - De 31-jarige man uit Clinge die zondagavond in Walsoorden dood werd aangetroffen, kwam door een noodlottig ongeval om het leven. Dat meldt de politie.  


Het slachtoffer werd zondagavond na een melding levenloos aangetroffen bij de Walsoordensestraat. Agenten stelden een onderzoek in en constateerden dat de man mogelijk betrokken was geweest bij een verkeersongeval met een terreinvoertuig (MMBS) aan de Mariadijk.

Naar aanleiding van het aantreffen van de overleden man werd een onderzoek ingesteld. Vanwege het onderzoek werden twee personen aangehouden: 36-jarige man uit Ossenisse en een 24-jarige man uit Kuitaart. De verdachten werden gisteravond na verhoor weer vrijgelaten. Inmiddels is het onderzoek afgerond en wordt uitgegaan van een noodlottig ongeval, zo laat de politie Zeeland-West-Brabant weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een Moeder (13-12-2022 om 18:31)
Zo n jong leven overleden .Veel sterkte voor de nabestaanden .
Cookie-instellingen beheren