Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bekeuringen voor rijden met bevroren autoruiten

Toegevoegd: 13-12-2022, 13.57 uur
In totaal kregen zeven bestuurders een bekeuring.
In totaal kregen zeven bestuurders een bekeuring.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Reinoud Hiemstra

TERNEUZEN - Door politieagenten van het basisteam Zeeuws-Vlaanderen zijn vanochtend meerdere mensen beboet voor het rijden met bevroren autoruiten. De hoogte van de boete bedraagt 250 euro.


In totaal kregen zeven bestuurders een bekeuring voor het rijden zonder voldoende zicht door de voorruit en/of zijruiten. In een enkel geval had de bestuurder bijna een aanrijding met een politieauto doordat hij deze niet kon zien door zijn ramen. 

"De komende tijd blijven wij hier op handhaven", zo waarschuwt de politie


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (13-12-2022 om 20:55)
Dit heeft niets met zinloze boetes te maken, wanneer je ruit inderdaad zo is dichtgevroren als op de ludieke foto bij dit artikel te zien is, heb je de boete dik verdient. Dan ben je een gevaar op de weg voor je zelf en voor de andere weggebruikers.
Nasa (13-12-2022 om 20:44)
Nog even voor het eind van het jaar geld binnen halen , marge moet gehaald worden, vaak in de maanden nov en dec , boetes uitschrijven , is niet de snelheid voor 5 km te hard !! Of boetes uitschrijven bij school kinderen fietslichten,” waarschuwing wat is dat “ Natuurlijk staat veiligheid boven aan, maar hoeveel mensen rijden er niet met ramen die beslagen zijn door het vocht lees hier niets over.
Frank (13-12-2022 om 20:21)
@Peter Quest het bonnenquotum bestaat allang niet meer. Dit gaat gewoon over veiligheid, en ja, dat komt ieder jaar terug rond deze periode rond het jaar. Zelfde met fietsverlichting. Heeft niets met bonnenquota te maken maar gewoon met het veilig over de weg kunnen voor iedereen. Zie ook de campagnes van Veilig Verkeer Nederland, hier direct mee verbonden.
fietser (13-12-2022 om 20:17)
Waarom alleen fietsers als het vroeger of langer donker is, rijden ook genoeg auto's rond die geen verlichting aanhebben terwijl het al of nog moet en bij mist. Mensen moeten schijnbaar altijd gewaarschuwd worden over de risico's dat ze lopen. Laat ze maar snel een puntenrijbewijs invoeren dan zal dat hardleerse er snel af gaan. Ze zullen een kind op de fiets maar net even missen en doodrijden.
Zuinige Zeeuw (13-12-2022 om 19:30)
Plus de administratie kosten niet te vergeten want met enkel 250eu moet je niet denken dat je al klaar bent met hun hiermee wij vinden typisch weer zon taak voor onze BOA's buiten opsporing ambtenare
John (13-12-2022 om 18:54)
Oh Peter Quest, je snapt er weer helemaal niets van. Men leert niet van aanspreken, zeker niet het type persoon dat een postzegel schoonkrabt omdat het anders teveel werk is. Goed dat men controleert, nu nog meer verkeershandhaving want er zijn nog meer idioten op de weg.
Cookie-instellingen beheren