Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen door auto aangereden in Middelburg

Toegevoegd: 14-12-2022, 09.53 uur
De jongen hoefde niet naar het ziekenhuis. De jongen hoefde niet naar het ziekenhuis.
De jongen hoefde niet naar het ziekenhuis.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - Op de Dauwendaelsestraat in Middelburg is vanmorgen een fietser aangereden door een automobilist. De jonge fietser kwam met de schirk vrij.


De jongen werd rond 08.40 uur door de auto geraakt en kwam hierbij ten val. De ambulancedienst kwam ter plaatse en heeft het slachtoffer nagekeken op letsel. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie heeft met omstanders gesproken en heeft daarna foto's van de auto gemaakt. De automobiliste kon hierna haar weg vervolgen.

De fiets werd in de omgeving van de ongevalslocatie gestald. De weg was iets na 09.00 uur weer helemaal vrij.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
gezien (14-12-2022 om 18:06)
hij was op de stoep aan het fietsen en daarna ging hij zonder te stoppen en kijken weer de weg op tussen een geparkeerde auto dus de automobilist stopte gelijk en kon ook niet eerder zien aankomen door die geparkeerde auto en door de fout van de fietser van stoep fietsen gelijk op de weg dus.
Bewoner (14-12-2022 om 15:36)
@Laïsa, je rijdt binnen de bebouwde kom en mag er ook maar 30 dus snap je reactie niet helemaal, wellicht zelf wat minder gas geven.
ano (14-12-2022 om 14:15)
ik zit bij die jongen in deklas niets aan de hand had wel pijn aan eleboog
Laïsa (14-12-2022 om 10:51)
Ik kan geen oordeel geven over deze situatie maar van de week had Ik er bijna 4 op mijn motorkap liggen bij de zelfde straat. Hoppa afslaan zonder arm uit te steken. Ik schrok mij kapot!
Cookie-instellingen beheren