Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer Goes redt kat uit boom

Toegevoegd: 14-12-2022, 13.18 uur
De brandweerlieden hadden de kat snel uit de boom gered.
De brandweerlieden hadden de kat snel uit de boom gered.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Eugène Harthoorn

GOES - De ladderwagen van brandweer Goes is woensdagmiddag ingezet voor een kat in de boom. Het dier raakte niet gewond.


De brandweerlieden van brandweerpost Oranjeweg werden omstreeks 12.25 uur naar de Eikenlaan in Goes gestuurd. Daar zou een dier in een boom zitten. Een alerte voorbijgangster had een kat in de boom zien zitten en had de brandweer gebeld.

De brandweerlieden hebben met behulp van de ladderwagen de kat uit de boom gehaald en aan de eigenaar overdragen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Archaios (14-12-2022 om 22:36)
Als die kat honger krijgt komt ie echt vanzelf wel uit die boom.
Peter (14-12-2022 om 18:00)
@ De Maesschalck Weet u niet dat dode dieren meer kosten dan de brandweer. Kadavers van niet geredde dieren kunnen ziektes verspreiden met grote gevolgen voor de volksgezondheid van mens en dier. Eerder dit jaar heb ik gezien hoe de brandweer met de ladderwagen een kat met twee ontstoken ogen uit een boom redde en met de dierenambulance meegaf. Goed gedaan brandweer!
bram goeree (14-12-2022 om 17:05)
mooi gedaan en dan toch weer dat gezeur over de kosten .ik heb liever dat mijn belasting geld hier naar toe gaat dan naar andere onzin .
Internet (14-12-2022 om 16:22)
@ de maesschalck Voor de brandweer is het een wettelijke plicht om een dier in nood te redden, de kosten worden betaald uit een algemeen potje en anders belastinggeld, de kosten hangen af per gemeente, tevens werken er bij de brandweer vele vrijwilligers.
Hendrik (14-12-2022 om 16:08)
@A De Maesschalck Op jij en ik de belastingbetaler! Want hier is gewoon de dagdienst van Goes voor uitgerukt. Die net als jij en ik overdag werken, maar dan bij de brandweer. Niet zo zuur doen over die kosten. Wees blij dat men komt.
Joris (14-12-2022 om 15:43)
Kom maar bij papa lieve poes. Goed werk brandweerlieden, daar betaal ik graag belasting voor. Redden van dieren is een belangrijke taak.
Cookie-instellingen beheren