Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 40 km

Auto glijdt van Grindweg (N288) Westkapelle

Toegevoegd: 15-12-2022, 00.53 uur
Door: Reinoud Hiemstra

WESTKAPELLE - Op de Grindweg (N288) bij Westkapelle is woensdagavond een automobilist(e) van de weg gegleden. Het voertuig kwam achterwaarts in een sloot tot stilstand.


Vermoedelijk is de bestuurder rond 23.00 uur door de gladheid de macht over het stuur verloren en achteruit via de berm en het fietspad in de sloot terecht gekomen. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft zich over de bestuurder ontfermd. Deze hoefde niet mee met de ambulance.

Bergingsbedrijf Kuzee kwam ter plaatse om de auto uit de sloot te takelen. Het verkeer werd door de politie over een enkele baan geleid. Rond middernacht was de weg weer helemaal vrij.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren