Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Letsel bij botsing auto's Rooseveltlaan Terneuzen

Toegevoegd: 15-12-2022, 06.40 uur
Door: Reinoud Hiemstra

TERNEUZEN - Bij een botsing tussen twee auto's op de Rooseveltlaan in Terneuzen is vannacht één gewonde gevallen. Beide voertuigen raakten beschadigd en moesten worden weggesleept.


Het ongeval gebeurde rond 05.00 uur net voor de rotonde op de kruising van de Rooseveltlaan met de Sloelaan. Waarschijnlijk ging het mis bij het ritsen van de twee rijstroken. De ter plaatse gekomen ambulancedienst heeft beide slachtoffers nagekeken. Eén van de bestuurders moest mee naar het ziekenhuis voor controle.

De weg was enige tijd afgesloten voor het verkeer. Bergingsbedrijf Kuzee kwam ter plaatse om beide voertuigen weg te slepen. De opruimwerkzaamheden waren rond 06.15 afgerond en hierna werd de weg weer volledig vrijgegeven. 


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karel (15-12-2022 om 20:29)
Schijnt te gaan om een spookrijder en niet om een ritser.
Ik (15-12-2022 om 09:37)
Wat is dat toch met die Rooseveltlaan, er staat geregeld ongelukken daar in de krant. Als je een rijbewijs hebt weet je toch hoe je moet rijden? Of is het een racebaan daar.
Cookie-instellingen beheren