Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

Taakstraf niet uitgevoerd: 38 dagen 'zitten'

Toegevoegd: 15-12-2022, 06.36 uur
Taakstraf niet uitgevoerd: 38 dagen 'zitten'
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een Vlissinger is woensdag in de cel gezet omdat hij een openstaande taakstraf maar niet voldeed. De persoon zit voorlopig vast.


Volgens de Vlissingse wijkagenten werd de taakstraf van de persoon omgezet in een vrijheidsstraf en moet hij/zij daarom in totaal 38 dagen 'zitten'. Wordt een taakstraf niet uitgevoerd, dan wordt deze namelijk omgezet in een gevangenisstraf, zo legt de politie uit.

De agenten waarschuwen op social media ook anderen met openstaande straffen. "Als je je taakstraf niet doet, kan de wijkagent vlak voor de feestdagen komen om je op te halen".


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (15-12-2022 om 10:22)
"straf"om binnen te zitten zitten? lekker warm--eten en drinken gratis--sporten kan ook--boeken uit de bb enz. ik denk dat voor velen een paar dagen zitten aasntrekkelijkk is dat een taakstraf to moeten doen.
Henky (15-12-2022 om 10:07)
Daar zullen niet veel boefjes omgeven om binnen te zitten met de feestdagen ,lekker warm en één kerstonbijt / diner ect ect
Ik (15-12-2022 om 09:40)
Daar heeft diegene misschien op gewacht. Gratis eten en drinken en een schoon bed. Tv en muziek alles bij de hand. En vast lekker warm daar. Fijne kerst daar.
Cookie-instellingen beheren