Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ruzie midden op snelweg: politie zoekt getuigen

Toegevoegd: 15-12-2022, 10.47 uur
Ruzie midden op snelweg: politie zoekt getuigen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WAARDE - Na een hoog opgelopen verkeersconflict is dinsdagochtend langs de A58 bij Waarde iemand mishandeld. De politie zoekt getuigen van het voorval.


Ter hoogte van hectometerpaal 137,8 (tussen Krabbendijke en Kapelle) ontstond rond 10.30 uur een korte file nadat de betrokkenen hun voertuigen midden op de snelweg hadden neergezet, zo vertelt de politie. Tijdens de ruzie werd één persoon dusdanig mishandeld dat hij letsel opliep.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan en daarom is de politie op zoek naar de andere betrokkenen. “We zijn op zoek naar een wit busje waar twee mannen in zaten. De twee mannen zijn na de mishandeling doorgereden in de richting van Vlissingen maar kunnen ook de afslag Kruiningen-Yerseke hebben genomen”, aldus de politie.

Mensen die in de file hebben gestaan en iets van het voorval hebben gezien, worden gevraagd om zich te melden bij de politie. Tips zijn welkom via het telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (15-12-2022 om 22:14)
Iemand moet een kenteken genoteerd hebben lijkt mij. Jammer dat dit volk andere weggebruikers in gevaar brengt. Rijbewijs inleveren en theorie met praktijk overnieuw laten halen vind ik een mooie staf naast een dikke prent natuurlijk.
Cookie-instellingen beheren