Weerbericht:
Bewolkt, in het noorden wat regen. Morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto rijdt van snelweg af bij Goes

Toegevoegd: 15-12-2022, 17.06 uur
De bestuurder van de auto bleef ongedeerd.
De bestuurder van de auto bleef ongedeerd.
© Foto: Roland de Jong
Door: Reinoud Hiemstra

GOES - Op de A58 ter hoogte van bedrijventerrein De Poel bij Goes is vanmiddag een auto van de weg geraakt. Het voertuig reed de berm in en raakte hierbij beschadigd.


De automobilist reed rond 16.00 in de richting van Vlissingen en raakte door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt. Vervolgens is het voertuig via de vluchtstrook de berm ingereden. Voor de automobilist werd een ambulanceteam gewaarschuwd maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De politie heeft de ongevalslocatie samen met een weginspecteur van Rijkswaterstaat veilig gesteld. De vluchtstrook was tijdelijk afgezet. Takelbedrijf De Moor kwam ter plaatse en heeft de auto geborgen. Rond 16.45 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren