Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
71 files van totaal 233 km

Peugeot glijdt van Axelsegatweg Hoek

Toegevoegd: 16-12-2022, 01.41 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - Een kleine personenauto is donderdagavond als gevolg van ijzel op het wegdek van de Axelsegatweg bij Hoek gegleden. De brandweer werd opgeroepen maar niemand raakte gewond.


De bestuurder van de Peugeot 107 raakte rond 22.40 uur de macht over het stuur kwijt doordat het erg glad was op de Axelsegatweg. De auto belandde op zijn kop in een droge sloot. De vrijwilligers van de brandweerpost Mauritsfort werden opgeroepen om hulp te verlenen. Ook werd een ambulanceteam opgeroepen maar niemand bleek letsel opgelopen te hebben.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto uit de sloot getrokken en afgevoerd. Even na middernacht was de weg weer helemaal vrij.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren