Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Weer cameratoezicht tijdens jaarwisseling Westkapelle

Toegevoegd: 16-12-2022, 11.23 uur
Weer cameratoezicht tijdens jaarwisseling Westkapelle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - Om te zorgen voor een rustige en veilige jaarwisseling zet de gemeente Veere dit jaar cameratoezicht in op twee locaties in Westkapelle.


Het cameratoezicht vindt tussen zaterdag 31 december 09.00 uur en 1 januari 06.00 uur plaats op de Markt en op het Abraham Calandplein. Volgens de gemeente Veere heeft de camerabewaking twee functies: preventie van overlast en criminaliteit en het tijdig signaleren van veiligheidsproblemen, zodat een snelle politiereactie kan volgen.

Afgelopen jaar werd in het dorp ook cameratoezicht ingesteld tijdens de jaarwisseling. De gemeente liet nadien weten dat dit zijn vruchten had afgeworpen. “Er was geen overlast en criminaliteit op de Markt. De jongeren hadden nu hun activiteiten (waaronder een vreugdevuur) op het Abraham Calandplein georganiseerd.”


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (16-12-2022 om 14:02)
Camara toezicht is nooit nodig geweest in Westkapelle maar als de politie gaat provoceren krijg je wel een chaos
Cookie-instellingen beheren