Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 207 km

KNMI waarschuwt ook voor dichte mist

Toegevoegd: 16-12-2022, 17.41 uur
KNMI waarschuwt ook voor dichte mist
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het is vanavond, vannacht en morgenochtend niet alleen oppassen geblazen vanwege plaatselijke gladheid, het KNMI waarschuwt inmiddels ook nog voor dichte mist.


Tussen 20.00 uur vanavond en 10.00 uur morgenochtend zal volgens de meteorologen plaatselijk dichte mist voorkomen. Het verkeer en buitenactiviteiten kunnen hierdoor gehinderd worden, zo waarschuwt het KNMI. Er is code geel afgekondigd.

Vanwege de (kans op) gladheid door aanvriezing of bevriezing van natte weggedeelten geldt voor Zeeland nog tot zaterdag 12.00 uur code geel. Vanwege de ontstane druk op de ziekenhuis- en ambulancezorg heeft de Veiligheidsregio Zeeland inmiddels opgeroepen niet de weg op te gaan als dat niet nodig is.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren