Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 39 km

Vier kilo hennep ontdekt bij woningdoorzoeking

Toegevoegd: 16-12-2022, 17.56 uur
De hennep werd bij een doorzoeking aangetroffen.
De hennep werd bij een doorzoeking aangetroffen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Reinoud Hiemstra

TERNEUZEN - Bij een woningdoorzoeking door de politie is vandaag in Terneuzen een kleine 4 kilo hennep aangetroffen. De bewoner is aangehouden.


Wat precies de aanleiding was de voor de doorzoeking in de Diepenbrockstraat, is niet bekendgemaakt. Politieagenten gingen vanochtend de woning binnen en troffen vervolgens de hoeveelheid hennep aan. De gevonden hennep werd door de politie in beslag genomen en zal later worden vernietigd.

De politie grijpt de vondst aan om burgers via social media te vragen hun tips en vermoedens te delen. "Heeft u informatie dat er bij u in de buurt verboden goederen worden opgeslagen of dat er mogelijk een hennepkwekerij zou kunnen zitten? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 of anoniem via 0900-7000. U kunt uw informatie ook delen met Team Criminele Inlichtingen 088 - 661 77 34"


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (19-12-2022 om 10:24)
Ben meer benieuwd wat de straf gaat worden, en wie de emotionele schade gaat vergoeden, zo'n inval gaat vaak samen met een hoop manschappen aan je voordeur, heb je meteen een naam in de buurt waar je woont, alleen vanwege dat zou ik al verhuizen.
Klokkenluider (16-12-2022 om 22:17)
Hèhè word er toch eindelijk eens iets met de binnen gekomen tip(s) gedaan, dat is wel klasse werk vd politie hopenlijk gaat dit nog vaker gebeuren onze ervaring is helaas anders maar het gezegde luid beter laat dan nooit zullen we maar zegge ey..
Cookie-instellingen beheren